fotbollströjor

inkluderar utmanande band mot andra

 


Hammarna skapade de flesta chansernaSverige Tröja, Nederländerna Tröja, Ukraina Tröja, Kroatien Tröja

hammarna skapade de flesta fotbollströjor 2021 och manchester united

 

Kvinnors Super League-kämpar West Ham United hölls mållöst med Everton i deras försök att överleva.

Hammarna skapade de flesta chanserna över båda halvlekarna, men Willie Kirk 'Everton försvarade väl för att förneka värdarna en viktig vinnare.

Det är en andra mållös dragning i följd för West Ham, som kämpar för att undvika nedflyttning från WSL.

Sverige tröja

West Ham har nu vunnit en på sina senaste sex, med Olli Harders sida två poäng före bottenlag Bristol City.

nederländerna tröja

Skottlands internationella Martha Thomas hade ett antal chanser, varav det bästa kom under första halvåret efter ett defensivt misstag från Evertons Izzy Christiansen som gjorde det möjligt för anfallaren att undvika Rikke Sevecke, men hon drog sin insats vid.

ukraina tröja

En annan chans för värdarna såg Thomas plocka ut Cecilie Redisch, som var i full sträckning, men det var en besvärlig höjd och hennes skott gick plågsamt vid.

Kroatien tröja

Frankrikes internationella Kenza Dali levererade ett strålande inlägg som möttes av Thomas, men hennes nick skramrade ribban och gick över när Hammers misslyckades med att utnyttja ett tillfälligt dopp i koncentration av Toffees.

West Hams bästa målskytt Emily van Egmond hade också en anständig chans att öppna mål i andra halvlek, men hennes nick missade målet.

Everton, som misslyckades med att skapa några verkliga tydliga chanser, är femte i WSL-tabellen efter söndagens dödläge.

Hammers 'sista tre matcher inkluderar utmanande band mot andra och tredje placerade Manchester City och Arsenal, medan Everton möter Champions League hoppfulla Arsenal och Manchester United.

Maglie Calcio Poco Prezzo

billige fotballdrakter

Maglie Calcio Poco Prezzo

Jalkapallo Pelipaidat

tyskland tröja